Новини



24 червень 2019

Сучасна гастрономічна література Польщі

 

Гастрономічна література вражає розмаїттям жанрів. Збірки рецептів, кулінарні мемуари, гастрономічна історія та наука харчування – ось лише кілька прикладів, які демонструють вихід за межі звичного уявлення книги про їжу. Які з них є, і яких бракує на видавничому ринку України – можна дізнатися, порівнявши з сусідньою Польщею. Дослідниця рецептурників Світлана Булатова спеціально для читачів Їжакультура зробила огляд нових та найкращих польських гастро-видань, котрі можна знайти в бібліотеці Польського Iнституту в Києві.



Підпишись на розсилку

Загальна підписка
Підписка для ЗМІ

Дякуємо
Помилка при відправці запитання
Ви невірно заповнили поля